El programa Business Confidence (o confiança empresarial) té el propòsit d’apropar l’administració local i altres entitats de suport al teixit empresarial a les empreses del territori. Més especialment, s’adreça a pimes i a empreses individuals per generar confiança i facilitar l’accés a recursos i informació especialitzada i actual al seu abast.

En concret, BusinessConfidence és un servei de consultes especialitzades que l’Ajuntament de Terrassa, a través de Terrassa Innovació, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, posen a disposició de les empreses consolidades, pimes o empreses individuals, de TerrassaMatadeperaRellinarsUllastrellVacarisses i Viladecavalls.

Es tracta d’un servei 100% bonificat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 Quins tipus de consulta puc sol·licitar?

Els àmbits de consulta estan oberts i poden ser molt diversos en funció de les necessitats de les empreses però inclouen entre d’altres: convocatòries de subvencionslínies de finançament empresarialgestió de la innovaciótransformació digitalmàrqueting i vendespropietat intel·lectualcertificacionsinternacionalització, etc.

Per a més informació i sol·licitar consultes, prem al següent enllaç: BUSINESS CONFIDENCE – Terrassa Innovació (terrassainnovacio.cat)