La Fundació Cecot Innovació (FCI) és una entitat sense ànim de lucre que va néixer al 1996 amb l’objectiu d’oferir els seus serveis per ajudar a les empreses en el seu repte de ser cada dia més competitives.

Les nostres àrees de treball són:

Gestió de la Innovació: Recolzem el desplegament i la sistematització de la innovació com a procés integrat en el desenvolupament de productes i en la millora continua de les organitzacions. A través d’aquesta línia oferim serveis de sistematització de la innovació, recolzament a la generació de portafolis de projectes d’innovació i recolzament a la cerca de finançament per projectes d’innovació: incentius fiscals a la innovació, subvencions i préstecs.

Internacionalització: A través d’aquesta línia recolzem a les empreses en processos d’exportació i internacionalització. FCI és entitat d’assessorament especialitzada en processos d’internacionalització acreditada per la Generalitat de Catalunya.

Emprenedoria: Oferim assessorament per a la creació d’empreses així com assessorament en creixement empresarial per autònoms i empreses. Formem part de la Xarxa Emprèn, de la Generalitat de Catalunya.

Transmissió d’empreses: Reempresa és un nou model de creixement empresarial que s’ha posat en marxa a nivell internacional i que ofereix nombrosos avantatges i beneficis, tant per al teixit empresarial com per a la societat d’una regió. En aquest sentit, Reempresa s’esforça per consolidar un nou model d’emprenedoria que embarqui empreses, empresaris i emprenedors i que alhora permeti la cessió de l’èxit empresarial de Catalunya per mitjà de la transmissió d’empreses.

Economia Circular: Oferim un servei de diagnosi i l’acompanyament en la implantació de projectes i accions d’Economia Circular, que permetin fer les empreses més competitives i resilients, gràcies a l’estalvi i optimització en l’ús de recursos, i la definició de nous models de negoci circulars.