Reinicia´t és un projecte innovador d’ àmbit català, que té com a objectius principals millorar l’opinió pública respecte al fracàs empresarial i ajudar a les persones empresàries i autònomes que han viscut una experiència empresarial fallida, donar-los el suport necessari perquè siguin conscients de la seva situació, l’acceptin, i puguin tenir la confiança i els recursos necessaris per a tornar a emprendre un nou negoci o bé reincorporar-se al món laboral.

 

 

Nom del Projecte Reinicia’t. Torna a emprendre.
 Breu descripció de projecte   Reinicia´t és un projecte innovador d’ àmbit català, que té com a objectius principals millorar l’opinió pública respecte al fracàs empresarial i ajudar a les persones empresàries i autònomes que han viscut una experiència empresarial fallida, donar-los el suport necessari perquè siguin conscients de la seva situació, l’acceptin, i puguin tenir la confiança i els recursos necessaris per a tornar a emprendre un nou negoci o bé reincorporar-se al món laboral
 Objectius   Fomentar un clima més favorable a l’esperit empresarial, especialment en casos de fallida empresarial, creant una metodologia d’atenció a la persona empresària per potenciar-la a tornar a emprendre i/o recol·locar-se.
 Activitats a desenvolupar   -Creació de la metodologia presencial d’atenció a les persones empresàries que han viscut una experiència empresarial fallida.
-Difusió del projecte per aconseguir un canvi cultural respecte al fracàs empresarial.
-Atenció i assessorament a les persones autònomes i/o empresàries per tal de donar-les-hi suport per superar la situació en la qual es troben i acompanyar-les en el procés de tornar a emprendre o bé recol·locar-se.
-Difondre els casos d’èxit de persones ateses al projecte per tal que serveixin d’exemple a altres persones que es puguin trobar en una situació semblant.
Característiques del col·lectiu (Beneficiaris)   -Persones que hagin estat donades d’alta com a autònomes o empresàries que hagin tancat el negoci o estiguin en situació de tancament imminent i que vulguin tornar a emprendre una activitat empresarial o un negoci per compte propi.
Socis participants del projecte   -Cecot
-Fundació Privada PIMEC Acció Social
-CTAC (Confederació Treballadors Autònoms de Catalunya)
-FSTRADE (Federació de Treballadors Autònoms Residents)
Persona de contacte   Rosa Guerrero, consultora per a la creació d’empreses de Cecot.Tel: 93 736 60 50 Correu electrònic: rosa.guerrero@cecot.org