PROGRAMA INTEGRAL DE SUPORT A LES PERSONES EMPRENEDORES

Fundació Cecot Innovació, com a entitat adherida a la Xarxa Emprèn, xarxa publico-privada d’entitats, en el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, ofereix, de manera subvencionada i sense cost, serveis d’acompanyament i suport a les persones que volen constituir una empresa a Catalunya.

PROGRAMA CONSOLIDA’T

L’Organització d’Autònoms de Catalunya – AUTCAT, en col·laboració amb Fundació Cecot Innovació i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, està realitzant la 5a. edició d’aquest programa amb l’objectiu d’impulsar la consolidació, l’enfortiment i la re invenció del treball autònom.

DIST

DIST és un projecte finançat pel programa ERASMUS+, Acción Clave 2 “Cooperación para la innovación y el intercambio de buenas prácticas” i Acción “Partenariado estratégico”, que va iniciar-se el setembre de 2015 i que finalitzarà a l’agost de 2018.

ACCELERACIÓ EN ÒRBITA

Aquest programa, de durada 1 any, té com a objectiu donar suport tècnic especialitzat, eines i acompanyament a les PIMES, amb major capacitat de créixer instal·lades a les ciutats de Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls, per tal d’accelerar el ritme del seu procés de creixement.

EARLY WARNING EUROPE

El projecte pretén reduir les xifres de que cada any més de 200.000 empreses europees han de fer front a la insolvència, i 1,7 milions de llocs de treball es perden a Europa degut a la insolvència. A més, el risc de fallida és la principal por que tenen els Europeus a l’hora de crear un nou negoci: el 43% dels europeus no els agradaria crear una empresa sabent que aquesta pogués fracassar, en comparació amb només el 19% en els Estats Units.

PROJECTE RESC-EWE

El projecte ResC-EWE continua amb la missió que va començar el projecte Early Warning Europe. Pretén canviar la mentalitat de les persones emprenedores i empresàries europees a través de l’educació, la formació, l’assessorament i les polítiques públiques per presentar la fallida empresarial no com un fracàs si no com una part del cicle de la vida d’una empresa. Amb altres paraules, el projecte ResC-EWE treballa per fer de la fallida una nova oportunitat sense que aquesta esdevingui un tabú