Reempresa és una iniciativa promoguda per la patronal catalana Cecot (www.cecot.org) i Autoocupació (www.autoocupacio.org), amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, que funciona com a espai físic i virtual per tal de coordinar els serveis efectius de recolzament al cedent i al reemprenedor en processos de reempresa.

La missió del Centre de Reempresa de Catalunya és la consecució d’un entorn favorable per a la transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores.

Al Centre de Reempresa de Catalunya us oferim un servei sense afany de lucre coordinat per professionals del món de la reempresa amb el suport de tota la xarxa de col·laboradors.

Per tal de garantir un bon servei, els consultors de reempresa tracten amb total confidencialitat les consultes i contrasten la informació proporcionada tant per cedents, com per reemprenedors. D’aquesta manera assegurem  que la informació dels anuncis que publiquem és molt més precisa i veraç, ajudant a la presa de decisions.

L’equip de consultors de reempresa us acompanyen durant tot el procés de transmissió d’una empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts, fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

L’assessorament que proporcionem des del Centre de Reempresa de Catalunya es caracteritza per una posició neutral entre les dues parts i la professionalitat que comporta l’experiència de totes les operacions en les que hem intervingut al llarg dels anys.

Serveis específics per a les empreses cedents aquí.
Serveis específics per a les persones reemprenedores aquí.

Ens podeu trobar a: http://www.reempresa.org