Formació

Aprèn a gestionar, prevenir i mitigar el risc empresarial

Quan? Els dies 1, 3, 5, 8 i 10 de febrer
Durada de la formació: 5 sessions de 2h cadascuna (9-11h)
A on? A través de Zoom. Plataforma online.
Inscripció gratuïta

RescEWE és un programa europeu, en el qual Cecot n’és un dels seus -socis, que treballa per prevenir i gestionar el risc de les petites i mitjanes empreses per evitar-ne la fallida. Així doncs, treballa per tal de desenvolupar habilitats de conscienciació sobre el risc, prevenció, estratègies clau d’identificació i mitigació dels principals riscos i poder trobar l’ajuda i assessorament adequat.

El programa va dirigit a gerents i responsables de petites i mitjanes empreses, startups, persones en situació d’atur, estudiants i formadors de l’àmbit de l’emprenedoria i l’empresa.

Què aprendràs?
La formació que oferim (amb places limitades) pretén ajudar a incrementar la capacitat de gestió, prevenció i mitigació del risc empresarial de les persones participants.

Aquesta formació, en format intensiu de 10 hores, es divideix en 5 sessions virtuals que tindran lloc els dies 1, 3, 5, 8 i 10 de febrer del 2021 de 9h a 11h del matí.

Continguts:

1. Introducció al model de negoci Canvas i la proposta de valor.
2. El coneixement del client: segmentació dels clients, canals, eines d’avaluació i relació amb els clients.
3. Infraestructures, operacions i col·laboradors clau: activitats, recursos i col·laboradors clau, eines d’identificació i avaluació.
4. Finances i gestió del risc: ingressos i despeses vs cobraments i pagaments, fons d’ingressos, estructura de costos, eines.
5. La resiliència empresarial: pla de resiliència, competències, instruments, mecanismes d’ajuda i suport.

La formació estarà impartida per la Laura Sallent, llicenciada en Economia i en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra, i especialitzada en Finances Corporatives per la Business School of Management de Barcelona. Entre altres, és membre de la Comissió de Valoració d’Empreses de l’ACCID.